Produkter for tohatsu 9 9 9 (1)

ETYS Serien - Og Tamburu

ETYS Serien - Og Tamburu

Vi kan tilby den vertikale og horisontale Kjøtt Trommelmaskinen vi produserer med følgende funksjoner: Timevis produktbehandlingskapasitet fra 300 til 1 000 kg kjølt Skje Røring Bevegelig produktblanding og produktutslipp Med disse funksjonene gir maskinene våre produktet, Marinering / Marinering Det mørner kjøttet. blander det Det er som å hvile i 36 timer Det fremskynder produksjonsprosessen Flasket/Klar til å lage mat Vakuum Det muliggjør transport uten å bryte kuldekjeden. Vår vakuum trommel er designet for å massere og mykne produkter som skinke, skulder, ribeye, sirloin osv. under vakuum. Med sin sylinderformede kropp og fiskebensstruktur på innsiden, sikrer den at produktet homogeniseres jevnt. Med sitt brede justeringsområde av automatiseringssystemet i henhold til etterspørselen, sikrer den økt ferdig produkt og den beste bindingen av proteiner til kjøttet.